Iohannis, despre prezența redusă a primarilor PSD la întâlnirea de la Suceava: Care a dorit să participe a venit


Intră acum și în grupul de

Președintele României, Klaus Iohannis, nu a fost afectat de prezența redusă a primarilor și consilierilor PSD la întâlnirea pe care a avut-o, miercuri, la Teatrul Matei Vișniec din Suceava unde s-a discutat despre problemele administrației locale. La întâlnirea pe probleme de administrație organizată de Consiliul Județean Suceava și la care a participat președintele Klaus Iohannis au fost prezenți doar șapte din cei 62 de primari PSD de Suceava, respectiv cei din Moara, Stulpicani, Crucea, Ostra, Dorna Arini, Coșna și Poiana Stampei.

La eveniment nu a participat nici prefectul Mirela Adomnicăi și nici mulți directori de instituții descentralizate din județ.

„Care a dorit să participe a venit, care a dorit să facă altceva, a făcut altceva. Este opțiunea lor”, a declarat Iohannis la ieșirea din clădirea unde s-a desfășurat ședința comentând absența majorității primarilor PSD.

După ce a făcut declarații la ieșirea din Teatrul Municipal Suceava, Klaus Iohannis s-a îndreptat spre un grup de suceveni aflați pe trotuarul din apropierea Colegiului Național „Ștefan cel Mare” cu care a avut un scurt dialog.

Președintele României a plecat ulterior la mănăstirea Voroneț, iar de acolo la Mănăstirea Dragomirna.

 

 


Intră acum și în grupul de