Băișanu revoltat că se anunță proteste față de legea salarizării unitare prin care se cresc veniturile: Nu i-am văzut să blocheze străzile când Băsescu tăia salarii


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a declarat, marți seara, la Antena 3 că nu consideră normale protestele anunțate de sindicate față de legea salarizării unitare prin care veniturile bugetarilor cresc.

El a spus că în calitate de conferențiar universitar la USV are un salariu de 2.900 de lei și l-a întrebat în emisiune pe liderul sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, câți ofițeri sau subofițeri din poliție au sub acest salariu.

„Să discutăm despre salarii, să vedem cum creștem, cui creștem, cui nu creștem salariul. E clar că o lege de genul acesta e un mare câștig pentru România și e clar că nu va putea mulțumi pe toată lumea”, a spus Băișanu.

El a arătat că la aceeași cantitate de muncă salariații din sistemul bugetar vor avea același nivel de salarizare.

Totodată, comentând anunțurile făcute de lideri de sindicat, cum că angajați nemulțumiți de nivelul de salarizare pe care ar urma să-l primească urmează să protesteze și chiar să blocheze străzile, Băișanu a spus că nu i-a văzut pe aceștia să blocheze străzile când s-au tăiat salariile cu 25 la sută.

”Nu i-am văzut în stradă când Băsescu a tăiat salariile cu 25 la sută”, a spus Băișanu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de