Cușnir: Am văzut declarația unei doamne ministru că Maricela Cobuz a votat greșit la moțiune. Dacă nu s-a respectat o decizie de partid, se va analiza


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a declarat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, că o eventuală analiză a votului de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu exprimat de deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz, membru al organizației municipale Suceava a PSD, ar putea fi făcută doar de organizația județeană a partidului sau de conducerea centrală a PSD.

„Am văzut speculații. Am văzut o declarație a unei doamne ministru care a spus că Maricela Cobuz a votat greșit, alte speculații că a votat contrar deciziei partidului”, a spus Cușnir. El a făcut referire la declarațiile ministrului demisionar al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, ce a declarat la o televiziune că Maricela Cobuz ar fi votat greșit.

Cușnir a adăugat că el crede că dacă va fi necesar, analiza va aparține organizației județene PSD Suceava sau conducerii centrale.

„Dacă va exista o poziție oficială, ori organizația județeană ori organizația națională, vor analiza și vor lua măsurile care trebuie luate. Dacă nu a fost respectată o decizie de partid, eu zic că se va analiza. Dar nu avem o poziție oficială”, a spus Cușnir.

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a votat la moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu fără să arate votul, așa cum au făcut ceilalți parlamentari, speculându-se că ar fi votat în favoarea guvernului.

Prin modul în care și-a exprimat votul, deputatul sucevean a respectat prevederile constituționale și regulamentare, dar nu ar fi respectat decizia partidului.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de