Deputatul PSD Maricela Cobuz, atenționată în Biroul Permanent Municipal că nu respectă deciziile partidului


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz a fost criticată, vineri după-amiaza, în ședința Biroului Permanent Municipal al PSD Suceava pentru atitudinile pe care le are în ultima perioadă, ce nu respectă deciziile partidului.

Ședința Biroului Permanent Municipal al PSD Suceava s-a desfășurat vineri după-amiaza în prezența liderului Organizației Județene, senatorul Ioan Stan, și a parlamentarilor din municipiu, senatorul Virginel Iordache și deputatul Maricela Cobuz, dar și a secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Eugen Uricec.

Spre finalul ședinței, potrivit unor surse, mai mulți membri ai organizației au vrut să afle de la Maricela Cobuz ce se întamplă cu comportamentul ei politic care nu se înscrie în linia partidului.

Membrii BPM Suceava i-au spus că nu este de acceptat comportamentul pe care îl are, atât timp cât grupul de consilieri PSD Suceava arată că există o echipă puternică și omogenă, luptă cu fărădelegile PNL, dar Cobuz transmite un altfel de mesaj și votează contrar deciziilor partidului.

Deputatului sucevean i s-a reproșat că s-a abținut la legea pentru sărbătorirea Unirii Basarabiei cu România, alături de patru parlamentari UDMR, și că votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu nu a respectat decizia partidului.

Maricela Cobuz a răspuns că în ceea ce privește votul la moțiune sunt speculații și că a votat „bila albă cu mâna albă și bila neagră cu mâna neagră” și că la legea privind Unirea Basarabiei așa a considerat că trebuie să se abțină.

Totodată, deputatului i s-a reproșat că deși de doi ani PSD se luptă cu Klaus Iohannis, Maricela Cobuz postează pe rețeaua de socializare fotografii împreună cu Klaus Iohannis, ea răspunzând că e mândră de această fotografie.

Mai mult, deputatului PSD de Suceava i s-a atras atenția că a ajuns prea repede într-o poziție de vârf, nu a crescut natural în partid și nu cunoaște disciplina de partid.

În cadrul ședinței, liderul Organizației Municipale, Dan Ioan Cușnir, i-a atras atenția că în ședința BPM când s-a decis excluderea lui Cristian Boberschi, fost consilier local, pentru nerespectarea deciziilor de partid, a votat pentru, ceea ce înseamnă că este de acord cu principiul că cei care nu respectă deciziile partidului trebuie sancționați.

Cușnir a avut și un apel ca deputatul să învețe din greșeli și speră ca ea va înțelege că într-un partid este vorba despre echipă, empatie cu colegii, altruism, hărnicie și modestie.

Biroul Permanent Municipal al PSD Suceava nu a luat nicio decizie privind sancționarea deputatului.

 

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de