Adrian Botezatu: PSD Suceava a devenit un punct de lucru al PSD Teleorman.Nu am văzut inițiative consistente pentru Suceava, ci doar că parlamentarii PSD suceveni votează pentru dezvoltarea județului Teleorman


Intră acum și în grupul de

Sociologul și analistul politic sucevean dr. Adrian Botezatu a declarat că nu a văzut o inițiativă consistentă a organizației județene PSD Suceava pentru județul Suceava și că, parlamentarii PSD suceveni votând constant pentru dezvoltarea județului Teleorman, organizația PSD Suceava a devenit un punct de lucru al PSD Teleorman.

„Noi,ca cetățeni, am observat că parlamentarii PSD de Suceava votează în mod constant pentru dezvoltarea județului Teleorman”, a declarat Adrian Botezatu în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV.

Intervenind telefonic în emisiune, Botezatu a exemplificat cu alocarea de bani pentru drumuri în județul Teleorman, de unde provine liderul PSD, Liviu Dragnea, și județele Moldovei.

„De exemplu, în bugetul actualului guvern, județul Teleorman a primit pentru drumuri, o sumă de bani mai mare decât toate județele din Moldova”, a spus Botezatu.

El a menționat că din 104 de secretari de stat, 24, reprezentând aproape 25 la sută, sunt din Teleorman fără să adauge miniștri și directori sau șefi din instituțiile centrale care provin tot din acest județ.

„Eu nu am văzut la PSD Suceava niciun fel de inițiativă consistentă referitoare la județul Suceava așa că putem considera că organizația județeană a PSD Suceava a deveni un punct de lucru al PSD Teleorman”, a conchis Adrian Botezatu.


Intră acum și în grupul de