Partidul Verde Suceava: PSD și PNL să lase ranchiunile politice și să găsească soluțiile pentru o autostradă care să lege Suceava și Botoșani de vestul țării


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că este „super necesară” o autostradă care să unească economic partea de nord a Românie cu partea de vest a României, se arată într-un comunicat al organizației.

„Anul 2018, ca an aniversar, poate să pună piatra de temelie a unei autostrăzi, cu titulatura de Autostrada Unirii sau Autostrada Nordului. Este greu, pentru județele Suceava sau Botoșani, să aibă un ritm de dezvoltare economic precum Aradul și Timișul. În partea de vest a țării există o infrastructură cu mult  superioară părții de nord, cea ce face ca economia din această zonă să fie mult, mult mai puternică. De la partea economică se dezvoltă și cea culturală. Toate se țin în lanț”, arată liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță.

 

Din de vedere al verzilor suceveni, ar trebui ca cei din PSD și PNL să lase deoparte anumite ranchiuni politice și să-și pună ”capul la contribuție” pentru a se ”naște” această autostrază super necesară, în timpul cel mai scurt, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de