Viceprimarul Marian Andronache a fost ales președinte al organizației municipale PMP Suceava. În conducere a fost cooptat și Andrei Ciutac


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a fost ales, vineri seara, președinte al organizației municipale PMP Suceava, iar în conducerea organizației a fost cooptat ca vicepreședinte Andrei Ciutac, fost președinte al clubului Foresta.

Andronache a spus că organizația PMP Suceava va fi întărită și își propune triplarea numărului de membri până la sfârșitul anului viitor în pregătirea anului electoral 2019.

El a spus că organizația va avea ramificații în fiecare cartier, iar președinții de organizații de secții de votare sunt celula de bază a partidului.

Potrivit lui Andronache, fiecare președinte de organizație de secție de votare, vor avea obligația să-și constituie o echipă din minim 10 membri cu care să lucreze, iar vicepreședinții și secretarii executivi vor avea în coordonare câte patru organizații de secții de votare din cele 63.

Liderul organizației municipale PMP Suceava a mai spus că dorește consolidarea organizației de tineret, care reprezintă forța unui partid și că porțile sunt deschise pentru noi membri.

El a arătat că doi membri noi ai partidului, Johannes Onesciuc și Andrei Ciutac au fost cooptați în conducerea organizației pentru că s-au implicat mult în activitatea partidului.

Marian Andronache a spus că își propune ca în decurs de un an organizația PMP Suceava să arate altfel și că până la sfârșitul anului 2018, de la 324 de membri cât are în prezent să se apropie de o mie de membri.

Prezent la această conferință de alegeri, președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a spus că PMP are nevoie de o a doua șansă pentru că de când s-a înființat au fost doar runde de alegeri și că acum este momentul construcției.

El a arătat că organizația PMP Suceava prinde tot mai multă viață și a subliniat că este nevoie de activitate politică intensă în perioada următoare.

Mai mult, el a anunțat că PMP pregătește un document amplu privind minciunile PSD și cât de mult a renunțat acest partid la programul de guvernare.


Intră acum și în grupul de