Primarul Cătălin Coman, confirmat în funcția de președinte al organizației municipale PSD Fălticeni, iar deputatul Alexandru Rădulescu prim-vicepreședinte


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a fost ales, vineri, președinte al organizației municipale PSD Fălticeni în urma conferinței municipale de alegeri desfășurată în sala Aurel Băeșu a Muzeului Ion Irimescu din localitate.

Conducerea organizației municipale PSD Fălticeni a fost vacantată după ce senatorul Ioan Stan a acceptat, în vara anului trecut, funcția de președinte interimar al organizației județene PSD, iar până acum conducerea a fost asigurată, interimar, de Cătălin Coman.

Liderul organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a apreciat în cadrul conferinței rezultatele deosebite pe care le-a obținut organizația PSD Fălticeni în perioada de interimat asigurată de președintele Cătălin Coman, rezultate ce fac din această organizație una din cele mai puternice organizații politice din județ.

Cei aproximativ 200 de membri PSD prezenți au votat în unanimitate pentru funcția de președinte pe Cătalin Coman, în funcția de prim- vicepreședinte pe deputatul Alexandru Rădulescu.

Totodată, au fost votați un număr de șapte vicepreședinți, membrii Biroului Permanent și membrii cu statut de invitat la ședintele de Birou Permanent.

Președintele organizației Fălticeni își propune  câștigarea tuturor confruntărilor electorale, creșterea numărului de membri ai organizației, promovarea tinerilor în funcții de conducere a organizației precum și implicarea mai intensă a organizației PSD în activități civice la nivelul municipiului Fălticeni.


Intră acum și în grupul de