Spectacol cu muzică, poezie și mesaje despre prieteni, pasiuni și vise la Conferința municipală de alegeri a PSD Suceava care a dat startul câștigării Primăriei Suceava cu sloganul „Totul pentru Suceava!”


Intră acum și în grupul de

Conferința municipală de alegeri a PSD Suceava care s-a desfășurat, sâmbătă, în sala mică a Casei Culturii din Suceava a fost una atipică pentru acest partid, participanții fiind suprinși cu momente solemne, recitare de poezie, dar și mesaje de suflet.

Prima surpriză a celor circa 250 de participanți, delegați și invitați, a fost că nu exista masă pentru prezidiu, iar în sală se afla primul președinte al PSD Suceava, Ioan Băncescu, care a părăsit formațiunea de mai mulți ani, dar a fost invitat alături de ceilalți foști lideri ai organizației pentru a fi transmis mesajul de apreciere a istoriei organizației.

Ședința a început pe ritmuri de AC/DC, după care a urmat momentul solemn al intonării imnurilor PSD al Uniunii Europene și României, odată cu aducerea drapelelor acestora.

 

Ulterior, o elevă de la Școala generală nr. 11 din Burdujeni a recitat „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie” de Mihai Eminescu, moment care a emoționat pe unii dintre participanți.

Omagierea foștilor președinți ai organizațiilor PSD Suceava a fost un alt moment prin care Cușnir a transmis mesajul că organizația este puternică și datorită trecutului pe care l-a avut.

 

Liderul organizației municipale a spus că își dorește ca Suceava să nu mai fie un oraș tras pe dreapta și că acest oraș trebuie condus inteligent, inovator și cu determinare.

Liderul organizației municipale PSD Suceava a mai adăugat că organizația suceveană va trebui să demonstreze că politica poate fi nobilă și că cine nu înțelege acest lucru nu poate face parte din această echipă.

Cușnir a anunțat că acum începe lupta pentru Suceava și a spus membrilor PSD Suceava că vede în ochii lor pasiunea pentru a lupta pentru dezvoltarea acestui oraș și că vor trebui să dea totul pentru Suceava, anunțând și sloganul campaniei electorale viitoare care este ”Totul pentru Suceava!”

„Am să vă cer să faceți totul pentru Suceava și nimic pentru mine”, a spus Cușnir.

În urma alegerilor, Dan Ioan Cușnir a fost confirmat în funcția de președinte al organizației municipale, iar subsecretarul de stat în Ministerul Sănătății, Tiberius Brădățan a câștigat funcția de președinte executiv în urma competiției cu cu Liviu Hudici.

 


Intră acum și în grupul de