Liderul TSD Suceava, George Șoldan, la Congresul TSD: Prin energia noastră putem schimba mentalități și moderniza comunitățile noastre


Intră acum și în grupul de

Președintele TSD Suceava, George Șoldan, care a condus una din cele mai mari delegații la Congresul TSD care s-a desfășurat duminică la Complexul expozițional Romexpo din București, a transmis colegilor săi din țară că energiile tinerilor social-democrați pot schimba mentalități și moderniza comunitățile din care provin.

La Congresul TSD, una din cele mai numeroase delegații prezente a fost cea de la Suceava, 100 de tineri au participat activ la activitățile congresului.

Liderul TSD Suceava, George Șoldan, a luat cuvântul și a subliniat cu această ocazie dorința tinerelor generații de a se implica în rezolvarea problemelor  cu care se confruntă tinerii și comunitățile din care provin.

”Să ne implicăm, să luăm decizii  pentru viitorul nostru să ne canalizăm energia către ceva pozitiv și către ceva concret. Suntem tineri și sunt sigur că prin energia noastră putem schimba mentalități și moderniza comunitățile noastre” a spus în cuvântul său președintele TSD Suceava.

Peste 3000 de tineri din toată țara au participat la lucrările Congresului Național al Tineretului Social Democrat.

Congresul s-a constituit ca un prilej de bilanț al acestei organizații, dar și de stabilire a unor pași importanți privind viitorul.

Cu această ocazie Gabriel Petrea a fost reales pentru un al doilea mandat în funcția de președinte TSD, precizează TSD Suceava într-un comunicat.


Intră acum și în grupul de