Deputatul Emanuel Havrici, președinte ales al PSD Câmpulung Moldovenesc își propune ca PSD să câștige toate alegerile în municipiu, de la europarlamentare până la funcția de primar


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Emanuel Havrici a fost ales, duminică, președinte al PSD Câmpulung Moldovenesc în cadrul Adunării generale a organizației municipale, fiind prezenți peste 200 de membri ai formațiunii.

Organizația PSD Câmpulung Moldovenesc are acum conducere aleasă după o lungă perioadă de interimat și, prin alegerea lui Emanuel Havrici, a dorit să transmită un semnal de înnoire și de seriozitate în abordarea provocărilor pentru perioada următoare.

Noul președinte ales al PSD Câmpulung Moldovenesc a declarat pentru News Bucovina că primul obiectiv al său este ca PSD să obțină în municipiu cel mai mare scor la alegerile europarlamentare din 2019.

Totodată, el a anunțat că același obiectiv este asumat și pentru alegerile prezidențiale din 2019.

Mai mult, pentru anul 2020, deputatul Emanuel Havrici a anunțat că ținta este ca PSD să câștige alegerile locale din municipiul Câmpulung Moldovenesc și să recâștige fotoliul de primar al municipiului.

El a spus că din vremea când el era adolescent PSD nu a mai câștigat Primăria Câmpulung Moldovenesc și că își propune ca oferta PSD pentru municipiu să fie una care să întrunească cele mai multe opțiuni ale electoratului.

 

 


Intră acum și în grupul de