PMP Suceava va analiza în cadrul Organizaţiei Judeţene decizia celor doi consilieri locali ai partidului de a vota pentru majorarea taxelor și impozitelor, deși inițial au anunțat că nu vor susține propunerea primarului Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Organizația Județeană a PMP Suceava va discuta și va analiza într-o ședință viitoare decizia celor doi consilieri locali ai partidului de a vota pentru majorarea impozitelor și taxelor locale propuse de primarul Ion Lungu, deși săptămâna trecută PMP Suceava a stabilit că nu susține acest proiect.

Prim-vicepreşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, marți, pentru News Bucovina, după ce în Consiliul Local Suceava a fost aprobat proiectul de majorare a taxelor și impozitelor locale, că nu își explică gestul viceprimarului Marian Andronache și cel al consilierului local Constantin Munteanu întrucât aceștia au fost de acord și au votat decizia Organizației Județene a PMP de a nu susține proiectul inițiat de primarul Ion Lungu.

Popovici a spus că PMP a luat în unaimitate, în cadrul Biroului Județean, decizia de a vota împotriva proiectului de majorare a taxelor întrucât sucevenii nu trebuie să sufere din cauza hotărârilor luate de Guvernul PSD-ALDE.

Astfel, Corneliu Popovici a arătat că, într-o ședință viitoare, PMP Suceava va discuta și analiza motivele pentru care cei doi consilieri locali au încălcat decizia internă.

Amintim că săptămâna trecută PMP Suceava a anunțat că nu susține propunerea primarului Ion Lungu privind majorarea taxelor şi impozitelor locale.

„Consiliul executiv Judeţean, întrunit în data de 23 noiembrie 2017, a hotărât să ceară aleşilor locali ai partidului să adopte poziţii ferme de respingere a proiectelor de hotărâri care prevăd majorări de taxe şi impozite locale”, a declarat Corneliu Popovici, prim-vicepreşedintele PMP Suceava.

Cetăţenii nu trebuie să sufere din cauza „inepțiilor Guvernului PSD” pe ai căror reprezentanţi i-a luat gura pe dinainte fără să se uite în buget să vadă dacă au sau nu bani pentru majorările salariale şi celelalte beneficii promise, a arătat PMP Suceava.

Precizăm că fără voturile PMP, consilierii PNL Suceava nu ar fi avut majoritate în Consiliul Local Suceava pentru a adopta proiectul de majorare a taxelor inițiat de primar.


Intră acum și în grupul de