Dragnea, la Sucevița, mesaj împăciuitor și de liniște în partid deși membri ai PSD Suceava au criticat atitudinea premierului Mihai Tudose și a președintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Liviu Dragnea a avut un mesaj împăciuitor și de liniște în partid la ședința Comitetului Executiv al organizației județene PSD Suceava organizată, joi, la Sucevița, deși membri ai organizației județene au criticat atitudinea premierului Mihai Tudose și a președintelui executiv Nicoale Bădălău.

Potrivit unor surse participante la ședința CEX a organizației județene PSD Suceava, Liviu Dragnea a transmis un mesaj de unitate în partid pentru ducerea la bun sfârșit a programului de guvernare și că nu dorește un nou conflict în partid.

Pe de altă parte, membri ai organizației sucevene PSD l-au criticat pe premierul Mihai Tudose și pe vicepremierul Marcel Ciolacu, dar și pe președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, pentru pozițiile adoptate în ultima perioadă, fiind criticată inclusiv apariția televizată a premierului Mihai Tudose de miercuri seara de la Antena 3.

De remarcat este că unul dintre vicepreședinții partidului l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă mai are pantofii primiți la CEX-ul organizat în octombrie 2015 la Poiana Stampei și i-a sugerat să le pună plumb în vârf și să calce pe bătături pe cei care îl deranjează.

sursa: facebook

Liviu Dragnea le-a spus membrilor CEX ai organizației județene Suceava a PSD că își dorește ca PSD să ducă programul de guvernare până la capăt, că dorește liniște în partid și că el a evitat să intre în polemică cu alți lideri ai PSD, cum ar fi cei aflați în Guvern.

La ședința CEX a PSD Suceava au fost prezenți vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, și șeful Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu.(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de