Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi: Și în 2018 consilierii PSD au votat împotriva celor 5000 de locuri în parcări de reședință


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a acuzat, joi, consilierii locali ai PSD Suceava pentru că au blocat, din nou, proiectul privind înființarea unui număr de 5000 de locuri de parcare în parcări de reședință în municipiu.

Consiliul Local a respins, în ședința de joi, pentru a patra oară, proiectul de reabilitare a peste patru mii de locuri de parcare din municipiul Suceava. Proiectul a fost blocat de consilierii PSD în lunile iulie, septembrie și decembrie al anului trecut.

Proiectul de hotărâre prevede inventarierea și modernizarea a 1.161 locuri de parcare din cartierul Obcini, 361 de locuri de parcare din Zamca, 1.755 din Centru și George Enescu, dar și 1.087 de locuri de parcare din Burdujeni.

„Se pare că nici în anul 2018 sucevenii nu vor beneficia de parcări de reședință modernizate! Astăzi, la fel ca și anul trecut, consilierii PSD au votat ÎMPOTRIVA modernizării a 5000 de locuri de parcare”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a și postat o imagine a rezultatului votului exprimat pe acest proiect.


Intră acum și în grupul de