Liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir: Parcările în Suceava se vor face când vor fi respectați pașii legali, vom avea Registrul spațiilor verzi și inventarierea întregului domeniu public și nu doar unde cred ei că ar putea face niște parcări


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, joi, după votul exprimat în Consiliul Local prin care a fost respins proiectul privind inventarierea a circa 5000 de locuri de parcare în parcări de reședință, că acest proiect va fi aprobat după ce vor fi respectați pașii legali.

„Parcările se vor face când vor fi respectați pașii legali”, a spus Cușnir într-o intervenție în emisiunea Exclusiv 90 de minute.

El a menționat că este necesar să fie finalizat Registrul spațiilor verzi și inventariat întregul domeniu public al municipiului.

”E nevoie de Registrul spațiilor verzi, de inventarierea întregului domeniu public al Sucevei, nu doar a domeniului public unde cred ei că ar putea face niște parcări. De ce fug Lungu și PNL de invetarierea domeniului public ca dracul de tămâie? Pentru că va ieși la suprafață toată mizeria ultimilor ani”, a atras atenția Dan Ioan Cușnir.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a acuzat, joi, consilierii locali ai PSD Suceava pentru că au blocat, din nou, proiectul privind înființarea unui număr de 5000 de locuri de parcare în parcări de reședință în municipiu.

Consiliul Local a respins, în ședința de joi, pentru a patra oară, proiectul de reabilitare a peste patru mii de locuri de parcare din municipiul Suceava. Proiectul a fost blocat de consilierii PSD în lunile iulie, septembrie și decembrie al anului trecut.

Proiectul de hotărâre prevede inventarierea și modernizarea a 1.161 locuri de parcare din cartierul Obcini, 361 de locuri de parcare din Zamca, 1.755 din Centru și George Enescu, dar și 1.087 de locuri de parcare din Burdujeni.

„Se pare că nici în anul 2018 sucevenii nu vor beneficia de parcări de reședință modernizate! Astăzi, la fel ca și anul trecut, consilierii PSD au votat ÎMPOTRIVA modernizării a 5000 de locuri de parcare”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de