Deputatul PSD Maricela Cobuz a fost înlocuită de la conducerea organizației municipale Suceava a femeilor social-democrate pentru inactivitate. Noul președinte interimar este Adelina Paiu-surse


Intră acum și în grupul de

Biroul Municipal al PSD Suceava a decis, luni, înlocuirea deputatului Maricela Cobuz, pentru inactivitate, din funcția de președinte al organizației municipale a femeilor social democrate Suceava, au declarat surse politice.

Sursele citate au menționat că deputatului PSD Maricela Cobuz i s-a întrerupt interimatul la conducerea OFSD a municipiului Suceava, iar noul președinte interimar a fost numit Adelina Paiu.

Decizia conducerii organizației municipale PSD Suceava a fost luată din cauză că de la preluarea președinției organizației, în urmă cu mai bine de un an și jumătate, Maricela Cobuz a avut o activitate mai mult decât modestă.

„S-a constatat că în 84 de săptămâni de când a preluat interimatul organizația a avut o activitate foarte slabă și organizația municipală nu-și permite să mai piardă nicio săptămână”, au menționat sursele citate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de