Organizația județeană PSD Suceava: Susținem mandatul domnului Liviu Dragnea de președinte al PSD și nu poate fi pus în discuție sub presiunea ”străzii” sau a unor reprezentanți nocivi ai statului paralel. Sentința este umbrită de anumite circumstanțe pe care le considerăm nefirești


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană PSD Suceava a anunțat, joi seara, că susține în continuare mandatul președintelui partidului, Liviu Dragnea, considerând că prezumnția de nevinovăție a unei persoane rămâne indiscutabilă până la pronunțarea definitivă a instanțelor.

 

„Am luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de condamnare a domnului Liviu Dragnea președintele PSD. Deși în opinia noastra această sentință este umbrită de anumite circumstanțe pe care le considerăm nefirești, noi considerăm că decizia unei instanțe judecătorești este indiscutabilă conform principiilor statului de drept pe care le respectăm.

În aceeași măsură la fel de indiscutabilă rămâne prezumția de nevinovăție a unei persoane până la pronunțarea definitivă a instanțelor – de asemenea un principiu al statului de drept.

Susținem în continuare mandatul domnului Liviu Dragnea de președinte al PSD așa cum ne-au împuternicit alegătorii noștri, iar acest mandat nu poate fi pus în discuție sub presiunea ”străzii” sau a unor reprezentanți nocivi ai statului paralel”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), la 3 ani şi 6 luni pentru abuz în serviciu şi achitat pentru fals intelectual în dosarul angajărilor fictive la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.(N.B.)


Intră acum și în grupul de