Nechifor(Pro România): Lumea așteaptă o alternativă la cele două forțe politice importante din județul Suceava unde asistăm la un „blat politic local”


Intră acum și în grupul de

Coordonatorul organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, responsabil al Pro România pentru Administrație Publică, a apreciat, joi, într-o conferință de presă, că sucevenii așteaptă o alternativă la cele două forțe politice importante din județ, respectiv PSD și PNL, care sunt într-un „blat politic local”.

Nechifor a anunțat că în 20-21 octombrie se va organiza primul Congres al Pro România unde vor fi alese structurile de conducere și vor fi adoptate documente programatice ale partidului, precizând că în județul Suceava a constatat că Pro România este într-o evoluție destul de bună.

„Sunt mulțumit de modul în care interacționăm , de modul în care reușim să ne creeăm nuclee în localități”, a spus deputatul adăugând că mai e foarte mult de muncă, Suceava fiind un județ mare, cu 114 localități.

„Ceea ce simțim din partea electoratului este că se așteaptă o alternativă. Pur și simplu lucrurile păreau înghețate până de curând în Suceava, toată lumea era în situația de a înțelege că sunt două forțe politice importante, PSD și PNL și altele mai puțin importante. Nu exista alternativă. Toată lumea înțelegea că în Suceava asistăm la un blat politic la nivel local, dar și cu tentă județeană și centrală. Lucrul acesta este ușor de înțeles pentru că PSD guvernează țara, foarte multe localități, PNL guvernează județul și municipiul Suceava și e ca la șah, acea situație de pat, de remiză”, a spus Cătălin Nechifor.

El a menționat că din discuțiile cu foarte mulți oameni atât el cât și ceilalți colegi din Pro România au simțit că se așteaptă alternativa.

„Lumea dorește să afle noutăți despre alte soluții politice și văd că încep să apară foarte multe variante și pe dreapta, mai puțin pe stânga”, a adăugat Nechifor.

Deputatul sucevean a arătat el dorește să convingă electoratul că Pro România și Victor Ponta reprezintă  o soluție foarte bună pentru România.(T.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de