Cătălin Nechifor: La cum văd lucrurile în România și la situația politică extrem de încărcată, mă gândesc foarte serios dacă UE ne mai lasă să ne mai jucăm de-a rotativa la președinția ei


Intră acum și în grupul de

Lidrul Pro Romania, filiala Suceava, deputatul Catalin Nechifor, sustine o conferinta de presa la sediul partidului.

Corneliu Popovici, secretar general Pro Romania:

„Observam ca PSD Suceava e printre primele din tara, chiar si inaintea Teleormanului care sare in apararea lui Dragnea si a lui Dancila. Credem ca ar trebui sa existe si o sustinere pentru judet. Noi aici suferim foarte mult in infrastructura, drumul de legatura cu Borsa nu e finalizat, E 85 e carpit si nimeni nu mai vorbeste de modernizarea lui.

Cer autoritatilor judetene sa isi spuna punctul devedere asupra investitiei derulate pe zona Adancata – Zvoristea. Drumul de acolo e plin de gropi si de carpeli, dar are marcaje.

PSD Suceava e ziua cu gruparea Firea, iar seara e cu Badalau.”

Catalin Nechifor:

„Cred ca la drumurile din Zvoristea s-a folosit si tizicul ca aliaj in acel asa-zis asfalt cu care s-a lucrat.

Oare dna Dancila ar avea curaj sa vina langa parlamentari PSD si ALDE ca sa inaugureze drumul Suceava- Dorohoi? Ar avea curaj sa vina sa discute cu primarul Cucu de la Adancata?

Daca dna Dancila accepta invitatia, eu il sun pe dl Lungu ca sa punem niste bannere acolo. Caci dl Lungu a fost prezent langa Ponta cand inauguram Suceava –Botosani.

La cum vad lucrurile in Romania si la situatia politica extrem de incarcata ma gandesc foarte serios daca UE ne mai lasa sa ne mai jucam noi de-a rotativa la presedintia ei.

Eu cred ca presedintia e ratata exact ca si Anul Centenar. Nimic nu se discuta in Parlament despre cel mai important subiect al deceniului, presedintia rotativa.

Era momentul sa ridicam steagul si sa aratam cine suntem. Ratam si asta? Ne batem joc cu atata nonsalanta si nu facem nimic?

Avem garantia ca Iohannis si Dancila vor putea sta unul langa altul la anul?

Cat sa mai stam dupa mila lor ca sa ne dea bugetul rectificativ? Nici pana la ora asta ordonanta nu e publicata. Probabil ca dna Dancila a plecat cu stampila.

Sa vedeti ce buget va avea Suceava. Utilitati si mediu nu va primi nimic. E treia oara cand Guvernul ne da 0.

Acum e macel in PSD si cred ca de cantecul de sirena mai sta cuiva capul la guvernare? Vin doi ani de alegeri. Or face ceva pentru Romania? Cred ca decizia de a pleca din PSD a fost una corecta.”

 


Intră acum și în grupul de