Nechifor: Dacă președintele Klaus Iohannis se mișca mai cu talent, Guvernul PSD-ALDE ajungea la 100 de miniștri în An Centenar. Așa i-a stopat la 70.


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat, vineri, că scopul PSD-ALDE a fost să atingă în An Centenar la 100 de miniștri, apreciind că decizia lui Klaus Iohannis de a amâna desemnarea a doi miniștri încurcă planurile coaliției aflate la guvernare.

„Sigur că nu e bună amânarea asta a lui Klaus Iohannis.Dacă se mișca mai cu talent, probabil că Guvernul PSD-ALDE ajungea la 100 de miniștri în an centenar. Ceea ce era un lucru important. Au început guvernarea de doi an și deja sunt la cifra de 70 de miniștri. Dacă Iohannis se mișca mai repede, cred că apucau să mai facă 30 de schimbări. În Parlament mai sunt parlamentari care nu au ajuns încă miniștri”, a spus Nechifor.

El a arătat că președintele Klaus Iohannis greșește că nu dă curs acestor modificări care sunt apanajul prim-ministrului și „au în spate decizii importante din CEX al PSD”.

Nechifor a adăugat că, așa cum ne-a obișnuit, Klaus Iohannis decide un pic mai greu.

Totodată liderul Pro România consideră că președintele Klaus Iohannis își dorește să fie suspendat din funcție pentru a se reinventa.

„De-a lungul timpului, a fost vehiculată teza suspendării din funcție a președintelui Klaus Iohannis dacă acesta nu ar face ceea ce trebuie. În fapt nu a fost vreodată planul real de a-l suspenda pe Klaus Iohannis. Dorința intimă a președintelui este să fie suspendat. El se cere suspendat, vrea lucrul acesta, i-ar prii de minute, dar PSD doar aruncă cu piatra, bagă bățul prin gard, dar nu va face niciodată acest lucru pentru că ar fi cea mai mare prostie. L-ar reinventa”, a declarat Nechifor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de