Membri PSD Suceava, în funcţii de conducere importante


Intră acum și în grupul de

Liderul social-democraţilor suceveni, Gavril Mîrza, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că patru membri ai organizaţiei PSD Suceava vor deţine funcţii de conducere importante. „Patru colegi ai noştri din organizaţie au primit funcţii de conducere importante ceea ce înseamnă că la nivelul conducerii PSD se apreciază calitatea membrilor organizaţiei din Suceava”, a spus Mîrza.

El a arătat că pe lângă secretarul executiv, Corneliu Popovici, care a fost numit secretar de stat în Ministerul Turismului, fostul deputat PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, „va prelua conducerea unei agenţii guvernamentale”, evitând însă să precizeze instituţia pe care aceasta o va conduce. Mîrza a mai informat că şi vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul municipal Neculai Bosancu, va prelua conducerea unei societăţi feroviare, CFR-Călători, în timp ce fostul director al Direcţiei Silvice Suceava din perioada 2001-2004, Gheorghe Nechiforel, este director adjunct al Romsilva.

Totodată, preşedintele PSD Suceava a anunţat că în locul lui Corneliu Popovici, care fusese nominalizat iniţiat pentru funcţia de subprefect, organizaţia îl propune pentru funcţia de subprefect pe fostul primar PSD al municipiului Vatra Dornei, Constantin Huţanu.


Intră acum și în grupul de