Cătălina Vartic revine în politică după o absență de trei ani: Nu poate fi nimic mai frumos decât să fii Pro România, Pro Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte fondator al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a revenit în politică după o absență de trei ani și s-a înscris în Pro România.

Ea a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că are ceva experiență de viață și în politica locală în Suceava, iar acum nu se simte reprezentată de partidele mari și crede că a trecut timpul discuțiilor la o cafea sau între prieteni și că este nevoie de implicare și asumare.

„De aceea am făcut acest pas. Cum se putea mai bine la 100 de ani de la Marea Unire, la 160 de ani de la Mica Unire decât să fiu Pro România. Nu poate fi nimic mai frumos decât să fii Pro România, Pro Suceava. Îi sfătuiesc pe toți cei care simt ca și mine că nu sunt reprezentați suficient în politică să intre în politică”, a spus Vartic.

Ea a recomandat acestora să intre în partide noi, unde să poată să-și dezvolte calitățile și abilitățile, unde să aibă un cuvânt de spus pentru că în partidele mari e mai greu de făcut asta.

„Nimic nu se face fără politicieni și fără politică. E nevoie de politicieni asumați și implicați”, a spus noul membru Pro România.

Ea a subliniat că la Suceava există o experiență de luptători.

„Sucevenii au căzut, s-au mai împiedicat singuri, s-au șters de praf, s-au ridicat, au zâmbit, au mers înainte și au luptat. E în sângele nostru. Trebuie să arătăm ca și politicieni că există speranță.(…) Important este să avem încredere”, a spus Vartic.

Cătălina Vartic a declarat în urmă cu un an că va reveni în politică „atunci când va fi momentul” și că acest moment va fi  „atunci când electoratul va simți nevoia”.

Cătălina Vartic, fondator al UNPR Suceava, a demisionat, în urmă cu trei ani din UNPR, pentru că avea o viziune diferită față de cea a conducerii centrale a acestui partid.(T.B.)


Intră acum și în grupul de