Primarul ALDE al comunei Bosanci, Neculai Miron, la inaugurarea metrului de autostradă, critici la adresa Guvernul și PSD: Ar fi trebuit să fie aici prezenți să ia inițiativă de dorințele cetățenilor pe care le au la ora actuală

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a criticat, vineri, la inaugurarea primului metru de autostradă din Suceava atât Guvernul cât și PSD.

El a spus că are de gând să propună Consiliului Local Bosanci să-l facă cetățean de onoare pe Ștefan Mandachi.

„Avem de gând să-l facem cetățean de onoare. Iată că azi, inițiativa civică a dumnealui făcută în localitatea noastră este o fărâmă din ofurile cetățenilor pe care le avem la ora actuală”, a spus Miron.

El a spus că mai sunt dorite în continuare multe inițiative civice în justiție, economie, în celelalte ramuri economice din țară.

„Tragem un semnal de alarmă, măcar acum, în ceasul al 12-lea guvernanților, în special PSD care acum a găsit cu cale să facă concomitent o ședință cu primarii din județul Suceava. Ar fi trebuit să fie aici prezenți să ia inițiativă de dorințele cetățenilor pe care le au la ora actuală”, a spus Miron.

Primarul ALDE a spus că așteaptă ca ceea ce s-a făcut  în mod simbolic, aici la Bosanci să fie pus în practică.

„Fac un apel tuturor antreprenorilor locali. Eu, care am lucrat, am fost antreprenor local, aș putea să completez până la o sută de metri acest metru de autostradă și, dacă s-ar alătura mai mulți antreprenori locali, am putea să facem kilometri de autostradră împreună dacă autoritățile nu fac demersuri în această privință”, a declarat primarul comunei Bosanci.

Ștefan Mandachi s-a delimitat într-o conferință de presă de declarațiile politice ale primarului de Bosanci, precizând că el nu vrea să facă politică și nici să politizeze acest eveniment (T.B.)