Nechifor: Liviu Dragnea a dus PSD total către gard, la nivelul PNȚCD


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a comentat, vineri, anunțul de joi seara al lui Liviu Dragnea privind semnarea unui protocol prin care PSD va fi sprijinit în alegerile europarlamentare de PNȚVD.

„Liviu Dragnea a reușit să aducă PSD la nivelul PNȚCD, partid condus de un fost PD-ist, la fel ca Liviu Dragnea”, a spus Nechifor.

El a precizat că a discutat atât cu membri ai PSD, cu funcții și fără funcții, dar și cu oameni care nu sunt implicați în politică și că aceștia apreciază că PSD este dus cu totul în gard.

„Modul în care Dragnea, fost PD-ist împreună cu alți foști PRM-iști conduc PSD de astăzi într-o direcție total greșită. E total către gard”, a spus Nechifor.

El a menționat că oamenii cu care vorbește despre politică, atunci când aud de Dragnea și Dăncilă spun că lucrurile s-au schimbat categoric că că PSD nu mai e acel partid care era și că s-a schimbat enorm. „Faptul că PSD și PNȚCD au semnat un protocol de colaborare e un cântec de sirenă al PSD”, a spus Nechifor.

El a subliniat că în plan european toate partidele clasice suferă și că apar noi formațiuni care contează în plan politic și care deși acum câțiva ani nu existau acum se află la guvernare.

Nechifor consideră că aceeași schimbare va fi și în România, chiar dacă are o întârziere.

„Se va schimba oricum. Trendul este deja cristalizat”, a conchis Nechifor. (T.B.)


Intră acum și în grupul de