Fostul senator PSD pentru colegiul de munte al județului Suceava, Neculai Bereanu, s-a alăturat Pro România. Organizația Suceava are deja peste 1.400 de membri și se consolidează în toate localitățile


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a anunțat, vineri, că fostul senator PSD Neculai Bereanu, care a reprezentat zona de munte a județului Suceava în Senat în mandatul 2012-2016 s-a alăturat Pro România.

„Este un om care a încercat în acest mandat să ducă mesajul muntelui din Bucovina, din județul Suceava, în Parlament. Am convingerea că prin ceea ce a făcut, prin ceea ce va face în viitorul apropiat va putea să continue proiectele începute și care au fost de succes”, a spus Nechifor.

El a menționat că echipa Pro România numără peste 1.400 de membri în județul Suceava și are organizații în 102 localități.

„În Pro România s-au înscris oameni de calitate, care nu au făcut cu toții politică. Sunt foarte mulți la primul contact cu viața politică și sunt oameni hotărâți și cred că deja putem să ne consolidăm ca a treia forță politică a județului Suceava după PNL și PSD și suntem pregătiți pentru prima confruntare politică, alegerile europarlamentare”, a spus deputatul sucevean.

La rândul său, Neculai Bereanu a spus că a fost alături de Cătălin Nechifor pentru că a avut încredere în acest tânăr politician și că împreună au dezvoltat mai multe proiecte în zona de munte a județului Suceava.

El a enumerat între proiectele realizate în mandatul 2012-2016 drumul turistic TransRarău care a devenit de interes național, Festivalul Muntelui din zona Rarău, construirea Școlii Generale nr 4 din Vatra Dornei, dar și primul târg agricol care a fost organizat la Floreni și care nu a mai fost continuat deși zona are nevoie de astfel de evenimente.

Totodată, fostul senator Bereanu a spus că în mandatul său a reușit să determine ca Agenția Națională a Muntelui să aibă sediul la Vatra Dornei, aceasta fiind legătura între fermierii din zona de munte și Ministerul Agriculturii pentru realizarea de politici publice care să dezvolte economic zona de munte. (T.B.)


Intră acum și în grupul de