Flutur, după ce PSD pune creșterea turismului în Suceava în seama Guvernului: PSD s-a ocupat doar de „turismul de promisiune” cu CEx-uri făcute la Sucevița. Sucevenii își vor aminti doar cum Dragnea a primit papucii la intrarea în județ


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că PSD s-a ocupat doar de „turismul de promisiune”, după ce deputatul PSD Alexandru Rădulescu a susținut că creșterea turismului în județul Suceava a fost o consecință a guvernării PSD-ALDE, care a mărit salariile, pensiile, bursele școlare și ajutoarele sociale.

În replică, Gheorghe Flutur a spus că după șapte ani de guvernare PSD, sucevenii își vor aminti cum Liviu Dragnea a primit papucii la Poiana Stampei.

„După acești șapte ani de PSD în județul Suceava cu ce vor rămâne oamenii în minte? Vor rămâne cu faptul că Dragnea a primit papucii undeva la intrare în Suceava, în urmă cu câțiva ani, și cred că-i va mai primi odată”, a spus Flutur.

El a arătat că PSD a inventat turismul de promisiune.

„Ei vorbesc de turism? Au făcut CEx de două ori la Sucevița. Au făcut o nouă formă de turism: turismul de promisiune”, a spus Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de