Mii de suceveni au înfruntat frigul și ploaia și au participat la mitingul PNL din Suceava. Flutur: Miting pe vreme rea pentru vremuri mai bune! FOTO/VIDEO


Intră acum și în grupul de

Câteva mii de suceveni au participat, marți după amiaza, pe frig și ploaie, la un miting electoral al PNL organizat în centrul municipiului Suceava la care au fost prezenți liderul PNL, Ludovic Orban, candidații la alegerile europarlamentare Rareș Bogdan, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Siefried Mureșan, Mihai Țurcanu, dar și liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” din Republica Moldova, Andrei Năstase, dar și lideri liberali locali, Gheorghe Flutur, Ion Lungu, Ioan Bălan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu, Lucian Harșovschi, Dumitru Mihalescul, precum și lideri liberali din județele Neamț și Botoșani.

„Nu pot să nu mă înclin în fața dumneavoastră și să spun așa: Miting pe vreme rea pentru vremuri mai bune!”, a transmis președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, în debutul mitingului liberal, subliniind că acesta este mesajul din Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare.

El le-a mulțumit miilor de susținători că au înfruntat vremea rea și au venit la acest miting în număr atât de mare.

Liderii liberali prezenți au transmis mesaje prin care au arătat că alegerile europarlamentare din 26 mai, dar și referendumul organizat în aceeași zi sunt extrem de importante pentru viitorul european al României, arătând că este momentul ca PSD să devină istorie pentru că nu a făcut nimic pentru bun pentru țară, fapt recunoscut chiar de susținători ai social-democraților.

https://www.facebook.com/NewsBucovina/videos/380573929225395/

Vorbitorii au arătat că singura variantă pentru alegerile care se vor desfășura în 26 mai este Partidul Național Liberal, partidul care are un cuvânt de spus în Europa, spre deosebire de PSD care nu este dorit nici de familia politică europeană din care face parte.

Candidații liberali la europarlamentare au promis sucevenilor că vor acționa în interesul românilor și pentru o Europă cu o singură viteză și nu cu două viteze.

Mai mult, liderii liberali au arătat că o victorie a PNL în alegerile europarlamentare va putea genera o schimbare de guvern și o coaliție de guvernare în jurul PNL care va guverna în interesul românilor.


Intră acum și în grupul de