Acasă Politica Gheorghe Flutur, la mitingul PNL din Bistrița: Din Moldova i se va...

Gheorghe Flutur, la mitingul PNL din Bistrița: Din Moldova i se va trage PSD. Lumea s-a trezit și nu-i mai iartă! De 30 de ani au păcălit Moldova și ne-au trimis tinerii la muncă în străinătate. Prin Bistrița trec acum autocarele Bucovinei spre Torino, spre Milano spre Londra


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avertizat, joi seara, la mitingul liberal organizat la Bistrița, că PSD va fi sancționat în aceste alegeri de cetățenii din județele Moldovei unde „lumea s-a trezit și nu-i mai iartă!”.

Flutur a spus în cadrul mitingului că între Suceava și Bistrița Năsăud sunt multe asemănări și că chiar mitingul PNL de la Suceava a fost organizat pe vreme rea și au fost prezenți mii de susținători și că și la Bistrița a plouat, dar că a revenit soarele.



„Uitați-vă spre Bucovina că e soare. Vedeți că la Teleorman e negură! Vin cu soarele din Bucovina la frații mei ardeleni”, a spus Gheorghe Flutur.

El a spus că nu întâmplător este soare în Bucovina și în Moldova.

„De acolo li se va trage pesediștilor, din Moldova care a fost păcălită 30 de ani de comuniști. Ne-au promis drumuri și ne-au trimis tinerii în străinătate. Prin Bistrița trec autocarele Bucovinei spre Torino, spre Milano spre Londra pentru că nu avem de lucru”, a afirmat Flutur cu lacrimi în ochi.

El a spus că din acest motiv PSD trebuie să plătească la alegerie de duminică.

„O spun cu lacrimi în ochi. PSD și-a tras seva din zonele sărace ale României. De acolo au stat la putere, dar lumea s-a trezit și nu-i mai iartă!”, a declarat Flutur care a menționat că cei din PSD simt asta.

„Au dureri de cap, iar mai nou, și de burtă. Un senator PSD-ist de la Suceava a fost luat de SMURD. Știu ei de ce”, a mai declarat Flutur.

Trecătoare este administrația socialistă, a transmis Flutur care a arătat că foarte multă lume știe că drumul României este spre Europa și nu spre Moscova.

El a arătat că strămoșii noștri au rezistat pentru o cauză, iar acum, când bate vântul schimbării nu mai este mult de rezistat. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version