Ioan Bălan: De ce s-a dus Iordache cu elicopterul la București? Pentru că poate, iar cetățenii plătesc. Îl felicit pe managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, care a arătat că medicii suceveni nu trebuie blamați în cazul senatorului Virginel Iordache.


Intră acum și în grupul de

 Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, l-a felicitat, vineri, pe managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, pentru că a clarificat aspectele legate de transferul de la Suceava la București cu elicopterul al senatorului PSD Virginel Iordache.

„Îl felicit pe managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, care a arătat că nu medicii suceveni trebuie blamați în cazul senatorului Virginel Iordache și că măcar de data aceasta să se vadă politicianul arogant și care înțelege că la PSD totul este posibil”, a spus Bălan.

El a arătat că în concepția celor din PSD totul este posibil, dar aceasta se face pe banii românilor.

„De s-a dus Iordache cu elicopterul la București? Pentru că poate. Ei pot să facă orice, dar trebuie să știe că cetățenii plătesc toate acestea”, a spus Bălan.

El a apreciat că singurul mod în care cetățenii pot sancționa și pe senatorul Virginel Iordache și pe alții cu aceeași atitudine este să meargă duminică la vot și să voteze cum trebuie și să voteze și la referendum, subliniind că acum se face analogia între întrebările de la referendum și atitudinea celor din PSD.

Totodată, Ioan Bălan a declarat că dacă nu ar fi existat punctul de echilibru menținut de președintele Klaus Iohannis, acum PSD controla toată țara și făcea tot ce dorea.

La rândul său, deputatul PNL Bogdan Gheorghiu a s-a întrebat care este dovada de perfidie mai mare decât că senatorul social-democrat dă vina pe cei nevinovați, pe medicul curant.

„I s-a spus clar că poate fi tratat în spital, dar dânsul a cerut imperativ să fie transferat. I s-a oferit o ambulanță, dar a refuzat-o pentru că a vrut pe calea aerului”, a spus Gheorghiu.

Deputatul Ioan Bălan a adăugat că medicul curant s-a comportat exemplar mai ales că asupra ei s-au făcut presiuni foarte mari. (T.B.)


Intră acum și în grupul de