Garda Forestieră Suceava: O firmă din Boroaia a transportat de mai multe ori cherestea în baza aceluiași aviz. Firma a fost amendată cu 5000 de lei, iar cherestea în valoare de peste 31.000 de lei a fost confiscată


Intră acum și în grupul de

O firmă din zona Boroaia a fost identificată, miercuri, de Garda Forestieră Suceava, cu sprijinul polițiștilor, efectuând în baza aceluiași aviz de însoțire transporturi repetate de cherestea. Firmei i-a fost confiscat cherestea în valoare de 31330 lei și sancționat cu o amendă de 5000 lei.

Potrivit inspectorului șef al Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpănel, în urma unei acțiuni desfășurate,miercuri, în trafic în zona Târgu Neamț, delegații Gărzii Forestiere Suceava, cu sprijinul organelor de poliție au identificat un operator economic din zona Boroaia care efectua în baza aceluiași aviz de însoțire transporturi repetate de cherestea. În baza acestor constatări, s-a luat măsura confiscării cantității de 49,03 mc cherestea (valoare 31330 lei) și sancționării cu amendă de 5000 lei.

„Verificările se vor extinde în vederea identificării surselor de masă lemnoasă ale operatorului economic sancționat.” a spus Gășpărel. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de