Atac surprinzător al președintelui PSD Suceava la adresa deputatului PSD Maricela Cobuz: Vă este cunoscută expresia „Mandea l-a rezolvat pe Claudiu”?


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a atacat-o pe Maricela Cobuz, deputatul PSD din organizație, miercuri seara, comentând ironic o declarație politică a acesteia din Camera Deputaților.

Cobuz a susținut în Camera Deputaților o declarație politică în care arăta că România a fost dezbinată în ultima vreme cu mesaje false și atacuri politice, doar pentru beneficii electorale și pentru ca opoziția să câștige capital electoral.

Dan Ioan Cușnir a întrebat-o, printr-o postare pe Facebook despre cum stă treaba cu dezbinarea României din cauza intereselor personale și de familie. „Gargară ieftină. Doamna Cobuz, vă este cunoscută expresia „Mandea l-a rezolvat pe Claudiu”?

Contactat de News Bucovina, Dan Ioan Cușnir a declarat că a fost profund revoltat, atât el cât și organiziația municipală PSD Suceava, că deputatul Maricela Cobuz a crezut că menirea dumneaiei ca deputat al României este să fie rol de trambulină pentru soțul ei.

PSD a pierdut alegerile și trebuie să ne intre foarte bine în cap asta și să tragem învățămintele necesare. PSD a pierdut alegerile și pentru că li s-a dat nas unor indivizi care au crezut că totul li se cuvine, că țara este a lor, instituțiile sunt ale lor, indivizi care nu au înțeles că ei trebuie să fie în slujba poporului și a comunității și nu instituțiile și poporul să fie în slujba lor”, a spus Dan Ioan Cușnir.

El consideră că PSD nu a fost votat masiv în 2016 în Suceava pentru ca domnul Cobuz să ajungă director la Casa de Asigurări de Sănătate Suceava.

Ce înțelege dumnealui din atribuțiile unui director sau manager. Când ajunge un om la o instituție ajunge să facă ceva bun pentru acea instituție, nu pentru ca dimineața când îl aduce șoferul la serviciu, șoferul să vină din spate și să-i care servieta. Nu cred că o persoană care vrea binele comunității și ajunge director, după ce ia prânzul o cheamă pe doamna secretară să-i strângă șervețelele și firimiturile”, a spus Cușnir.

Liderul organizației municipale PSD Suceava a apreciat că PSD va trebui să îndrepte greșelile făcute și trebuie să înțeleagă că în absolut toate posturile cheie, în absolut toate posturile de conducere, în absolut toate instiuțiile trebuie puși oameni competenți.

România, Suceava, au nevoie de oameni competenți în fiecare post de conducere. Dacă PSD nu înțelege lucrul acesta, în doi ani PSD nu va mai exista ca partid”, a conchis Dan Ioan Cușnir. (T.B.)


Intră acum și în grupul de