Acasă Politica Ion Lungu nu pariază pe „rădăcinile” sucevene ale Elenei Băsescu

Ion Lungu nu pariază pe „rădăcinile” sucevene ale Elenei Băsescu


Intră acum și în grupul de

Şeful de campanie al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L la europarlamentare, primarul Ion Lungu, a apreciat, miercuri, într-o conferinţă de presă că scorul electoral al PD-L în municipiul Suceava nu va fi afectat de candidatura independentă a Elenei Băsescu, în condiţiile în care bunicii acesteia sunt suceveni . În opinia sa, candidatul independent Elena Băsescu va fi votat de un segment din electorat care de regulă nu merge la vot, acum având motiv să-şi exprime opţiunea. „Este posibil să o voteze cei care nu merg la vot de regulă. Acum aceştia s-au putea să meargă la vot”, a spus Lungu. El a menţionat că nu va fi făcută o strategie aparte pentru a contrabalansa candidatura independentă a Elenei Băsescu, arătând că PD-L va dovedi şi la alegerile europarlamentare că este cel mai important partid din Suceava.

Ion Lungu a arătat că în municipiul Suceava au fost strânse aproape 5000 de semnături pentru susţinerea listei candidaţilor PD-L pentru PE.

Elena Băsescu a anunţat, săptămâna trecută, că demisionează din PD-L pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare, după care va reveni în formaţiunea democrat-liberală.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version