PNL Suceava îi dă „de lucru” fostului prefect Alexandru Băişanu


Intră acum și în grupul de

Organizaţia municipală Suceava a PNL şi-a propus ca “punct de referinţă” în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie, rezultatele obţinute de Alexandru Băişanu atunci când a candidat pentru un mandat uninominal de deputat de Suceava, motiv pentru care îl va pune “la treabă” pe acesta în campania care va urma.

Directorul de campanie al PNL Suceava, Ovidiu Ilisei, vicepreşedinte al organizaţiei, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că “Alexandru Băişanu va primi sarcini” pe linie de partid pe care va trebui să le îndeplinească şi că se aşteaptă implicare sa în campanie într-un mod destul de consistent. “Fostul prefect este o persoană pe care contăm”, a mai spus Ilisei care a precizat însă că se aşteaptă ca tot Biroul Permanent Municipal să se implice activ în acest prim test electoral al organizaţiei.

Băişanu a obţinut la alegerile generale din toamna anului trecut un scor de peste 20 %, considerat de unii ca fiind unul foarte bun. Este însă puţin probabil ca acesta să dorească să-şi pună timpul şi resursele financiare la bătaie pentru PNL, în condiţiile în care nu agreează actuala formulă de conducere a partidului, cu care de altfel a avut în trecut o serie de dispute, mai mult sau mai puţin doctrinare.

Vicepreşedintele Ovidiu Ilisei este convins că PNL Suceava va face o figură foarte bună în condiţiile în care, susţine el, va fi ajutat şi de “nerealizările” actualei conduceri a Primăriei Suceava, reprezentată prin Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de