PSD Suceava, după ce ALDE a ieșit de la guvernare: Guvernarea PSD-ALDE s-a dovedit a fi de succes, fapt demonstrat, în trei ani consecutivi, de creșterea economică a țării, de creșterea reală a veniturilor românilor, de nivelul ridicat al investițiilor în infrastructura națională și județeană.


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a apreciat, luni seara, după anunțul ALDE de a ieși de la guvernare pe motiv că PSD refuză să reformeze guvernul și să refacă programul de guvernare, că această guvernare PSD-ALDE a fost de succes.

„În opinia noastră, guvernarea PSD-ALDE s-a dovedit a fi de succes, fapt demonstrat, în trei ani consecutivi, de creșterea economică a țării, de creșterea reală a veniturilor românilor, de nivelul ridicat al investițiilor în infrastructura națională și județeană”, arată PSD Suceava într-un comunicat.      

Totodată, social-democrații suceveni arată că apreciază loialitatea manifestată de colegii din ALDE atât în procesul de guvernare cât și în cel de legiferare și consideră că acest parteneriat ar fi trebuit continuat, dar că „ieșirea de la guvernare reprezintă decizia dumnealor”. 

„În ceea ce privește desemnarea unui candidat pentru funcția de președinte al României, PSD are obligația, față de numărul mare al membrilor  și al alegatorilor care și-au exprimat încrederea în acest partid, să numească  propriul reprezentant”, arată PSD Suceava, lăsând să se înțeleagă că neînțelegerile cu ALDE ar fi avut ca motivație nesusținerea lui Tăriceanu pentru funcția de președinte al României deși Tăriceanu a anunțat că renunță la această candidatură tocmai pentru a elimina aceste argumente.

„Succesul înregistrat de România în cele șase luni în care a deținut președinția Consiliului UE, eficiența guvernării și echilibrul manifestat în politica internă și externă a țării sunt argumente care ne determină să afirmăm că dna premier Viorica Dăncilă, candidatul PSD, este persoana potrivită pentru funcția supremă în stat, persoana care se va impune în opțiunea românilor”, mai arată PSD Suceava. (T.B.)


Intră acum și în grupul de