Dan Ioan Cușnir i-a surprins pe liberalii suceveni după ce a semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Ion Lungu: Cușnir a constatat că administrația liberală performează la Suceava. Cușnir: Văzând cum arată Sibiul modernizat de Iohannis nu ai cum să nu semnezi o listă prin care să-i dai șansa să participe în competiție. Poate înțelege și Ion Lungu de ce sibienii îl aplaudă pe Iohannis


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, i-a surprins, luni, pe tinerii liberali suceveni când a semnat pentru candidatura la Președinția României a lui Klaus Iohannis.

Dan Ioan Cușnir a fost la cortul PNL amplasat în zona centrală a municipiului Suceava și a semnat pe listele de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis.

Președintele organizației municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu, consideră că liderul social-democrat sucevean semnează pentru președintele susținut de PNL pentru că și-a dat seama că administrația liberală este performantă în Suceava.

„Domnul Cușnir s-a lămurit de cât de performantă este administrația liberală în Suceava și semnează pentru președintele susținut de PNL”, a spus Ion Lungu.

Dan Ioan Cușnir a confirmat că, după ce a semnat pentru Viorica Dăncilă și coordonează acțiunea de colectare de semnături pentru candidatul PSD în Suceava, a semnat și pe listele pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru că el consideră că este normal să încurajeze competiția.

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii 16 ani, Ion Lungu interpretează absolut eronat manifestările cetățenilor acestui oraș și ai acestei țări. Am semnat pentru ca Iohannis să poată participa la acest scrutin electoral, la fel cum voi semna și pentru alți candidați dacă voi întâlni echipele lor care colectează semnături. Consider că aceasta este normalitatea. Să încurajăm competiția și nu să contestăm listele altor candidați. De exemplu, în cadrul alegerilor europarlamentare am semnat și pe listele de susținere a candidaților PMP. Văzând cum arată Sibiul modernizat de Iohannis nu ai cum să nu semnezi o listă prin care să-i dai șansa să participe în competiție. Poate înțelege și Ion Lungu de ce pe Iohannis îl aplaudă sibienii când iese de la biserică sau când se plimbă pe stradă în timp ce primarul Sucevei evită să dea ochii cu sucevenii”, a spus Cușnir. (T.B.)


Intră acum și în grupul de