Replică din PNL Fălticeni pentru deputatul PSD Alexandru Rădulescu. Ionel Vasiliu: Probabil că deputatul PSD îi confundă pe sucevenii care și-au luat lumea-n cap cu sinecuriștii PSD care pleacă în destinații exotice pe banii statului


Intră acum și în grupul de

Liderul liberal fălticenean, Ionel Vasiliu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Fălticeni, a declarat, vineri, că este siderat de faptul că deputatul PSD Alexandru Rădulescu continuă să „debiteze prostii”, fiind rupt de realitate.

„Rar mi-a fost dat să văd un demagog mai mare decât deputatul Alexandru Rădulescu. Omul acesta pare venit din altă lume cu ce prostii poate să debiteze”, a spus Vasiliu făcând referire la declarația lui Rădulescu care aprecia că sucevenii prosperă sub guvernarea PSD pentru că aceștia ar fi luat cu asalt marile destinații turistice ale lumii.

„Probabil că domnul deputat îi confundă pe cei care și-au luat lumea în cap când guvernează PSD și au plecat la muncă în străinătate cu sinecuriștii PSD care își fac concediile în cele mai exotice locații după ce încasează sume mari de bani de la stat fără să producă nimic în afară de o mare gaură bugetară”, a spus Vasiliu.

El s-a întrebat cât de cinic poate fi deputatul Rădulescu să ajungă „să spună asemenea prostii” când o țară întreagă vede dezastrul guvernării PSD.

„Domnul Rădulescu ar trebui să ne spună de ce nu e încă finalizat Spitalul din Fălticeni și ce a făcut el pentru cetățenii orașului Fălticeni pentru că în politică s-a remarcat doar ca un politician mic cu gura mare”, a mai spus Vasiliu.

Ionel Vasiliu s-a mai întreabat retoric care au fost meritele lui Alexandru Rădulescu pentru a fi pe lista de candidați ai PSD în afară de obediența față de senatorul Ioan Stan.

„Să ne spună cum reușește să ajungă așa de rapid la bătaia din palme a senatorului Ioan Stan căruia în datorează și includerea pe lista de parlamentare datorită obedienței excesive exprimate”, a conchis Ionel Vasiliu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de