Femeile din PSD Suceava au reiterat sprijinul pentru Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. Oana Elena Pintilei: Ne vom implica astfel încât România să aibă un președinte muncitor și responsabil


Intră acum și în grupul de

Organizația Femeilor Social Democrate Suceava s-a reunit, sâmbătă,  în ședința Biroului Permanent Județean și a reiterat sprijinul acordat candidatului PSD la alegerile prezidențiale, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a anunțat președintele organizației, secretarul de stat Oana Elena Pintilei.

Ea a arătat că femeile social-democrate sucevene s-au implicat activ în campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii doamnei Viorica Dăncilă, reușind să adune un număr semnificativ de liste, ocazie cu care au stat de vorba cu sucevenii.

Pintilei a menționat că sucevenii care au semnat pentru Viorica Dăncilă și-au exprimat aprecierea față de guvernarea social-democrată care a adus bunăstare românilor, precum și față de proiectele majore care au fost realizate sau sunt în curs de derulare la nivelul județului Suceava.

„La fel de activ, ne vom implica în toate etapele electorale ale alegerilor prezidențiale astfel încât România să aibă un președinte muncitor și responsabil, un președinte pentru fiecare român”, a spus Pintilei.


Intră acum și în grupul de