Crin Antonescu vine la Suceava să pună umărul la lista PNL


Intră acum și în grupul de

Directorul de campanie al PNL Suceava, vicepreşedintele organizaţiei municipale a partidului, Ovidiu Ilisei a lansat luni o invitaţie publică tuturor sucevenilor care doresc să se întâlnească cu “politicianul care a cunoscut cea mai mare creştere în sondajele de opinie în ultimii ani”, liderul naţional al PNL, Crin Antonescu.

El a declarat luni presei locale că eforturile liberalilor sunt canalizate în perioada următoare înspre vizita preşedintelui partidului care va veni la Suceava, vineri, pe 22 mai şi care va sta în municipiul reşedinţă de judeţ aproximativ 24 de ore. Ilisei a mai spus că momentul de maxim impact al acestei vizite va fi întâlnirea cu electoratul sucevean ce va avea loc în jurul orelor 14, în ziua de vineri, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava.

“Noi am vrea ca preşedintele Crin Antonescu să se poată întâlni cu toţi oamenii de bine din Suceava. Din cauza şi lansăm invitaţia către toţi cei care doresc să îl vadă şi să îl asculte pe liderul liberalilor din România şi îi aşteptăm în faţa Casei Culturii”, s-a exprimat vicepreşedintele PNL Suceava, Ovidiu Ilisei.

El a mai spus în final că vizita lui Antonescu la Suceava are un dublu scop; în primul rând se vrea a fi un semnal dat tuturor membrilor şi simpatizanţilor PNL din judeţul Suceava şi în în al doilea rând Crin Antonescu vine în fosta capitală a Moldovei pentru a susţine lista de candidaţi ai PNL la alegerile europarlamentare din 7 iunie.


Intră acum și în grupul de