Un număr de 105.000 suceveni au semnat pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte al României. Gheorghe Flutur: Klaus Iohannis este pentru suceveni garantul unui parcurs normal pentru dezvoltarea țării


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că un număr de 105.000 de suceveni au semnat pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte al României.

„Sunt bucuros că Suceava face mai mult de jumătate din norma minimă de semnături necesară pentru înscrierea unui candidat în alegerile prezidențiale”, a spus Flutur.

El a arătat că acest număr foarte mare de semnături a fost colectat în aproximativ o lună.

„Am găsit o deschidere și o apreciere la activitatea președintelui Klaus Iohannis în rândul sucevenilor care își pun mare speranță în seriozitatea președintelui. Pentru majoritatea sucevenilor președintele Klaus Iohannis este garantul unui parcurs normal pentru dezvoltarea României și atingerea standardelor occidentale”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur a subliniat că în ceea ce privește județul Suceava, președintele Klaus Iohannis este garantul realizării conexiunilor rutiere rapide, a autostrăzilor, care să lege Bucovina și Moldova de rețeaua europeană de autostrăzi.(T.B.)


Intră acum și în grupul de