Dan Ioan Cușnir: Dacă s-ar edita un manual al lucrurilor făcute de mântuială în această țară, Suceava ar fi capul de afiș al tuturor capitolelor. Suceava va redeveni frecventabilă când va fi administrată de oameni care s-au născut în Suceava, au copilărit în Suceava, au o educație solidă și locuiesc în Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a apreciat, miercuri, că în municipiul Suceava lucrurile sunt făcute de mântuială și crede că orașul va fi bine administrat doar de oameni care s-au născut în Suceava, au amintiri din copilărie din Suceava, au o educație solidă și care locuiesc în Suceava.

El arată într-un comunicat de presă că de 16 ani de zile, primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi încearcă să impună în Suceava alte standarde decât în orașele civilizate, decente, frecventabile.

„În Suceava a fost introdusă „mântuiala” ca și standard. În afară de niște flori pe străzile principale cam totul este făcut „de mântuială”. Dacă s-ar edita un manual al lucrurilor făcute de mântuială în această țară, Suceava ar fi capul de afiș al tuturor capitolelor: infrastructură rutieră, parcări, transport public, urbanism, zone de agrement, încălzire centralizată, baze sportive, piste de biciclete, parcuri și zone verzi și mai ales siguranța pietonilor”, a arătat Cușnir.

Potrivit acestuia, siguranța pietonilor și a cetățenilor a fost tratată de mântuială în Suceava.

„Un exemplu mai nou, apărut după „modernizarea” Sucevei de către Lungu și locotenentul sau Harșovschi îl întâlnim chiar peste drum de Primărie, pe strada Mărășești. O tablă, pusă „de mântuială” cu fața spre carosabil nu spre trotuar, pe care scrie „Atenție! Cade tencuiala” este considerată că fiind suficientă pentru protejarea pietonilor. În Suceava este suficientă, în orașele civilizate se folosesc metode care să protejeze în mod real cetățenii. Asta este Suceava lui Lungu și Harșovschi, un oraș nefrecventabil, în care nimeni nu se preocupă de siguranța cetățenilor, on oraș în care aproape totul este făcut de mântuială. Suceava arată bine pe paginile de pe rețelele de socializare ale lui Lungu și Harșovschi dar în realitate pare a fi un oraș de mântuială. Poate și din acest motiv Lungu și Harșovschi au ales să NU locuiască în Suceava”, a mai transmis Cușnir.

El crede că „Suceava va redeveni frecventabilă atunci când va fi administrată de către oameni care s-au născut în Suceava, au amintiri din copilărie din Suceava, au o educație solidă și care locuiesc în Suceava”.


Intră acum și în grupul de