Deputatul PNL Angelica Fădor îl întreabă pe ministrului Transporturilor când are de gând să reabiliteze DN 2 din Vama Siret și până la Grănicești: Acest tronson nu a mai fost modernizat din 2004 deși circulă zilnic peste 3000 de autoturisme și peste 500 de TIR-uri


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, l-a întrebat, miercuri, în Parlament, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, când intenționează să înceapă lucrări de modernizare a drumului național DN 2 pe porțiunea dintre Vama Siret și Grănicești în condițiile în care tronsonul de drum este grav avariat nemafiind modernizat din 2004.

„Chiar dacă traficul pe Drumul Național 2, din Vama Siret, până la Grănicești, este unul foarte intens, acest drum nu a fost modernizat deloc din anul 2004. Zilnic, pe această porțiune circulă peste 500 de tiruri și peste 3000 de autoturisme, transportatorii fiind foarte nemulțumiți de condițiile în care se desfășoară traficul, din cauza stării necorespunzătoare a drumului”, a spus Angelica Fădor.

Ea a precizat că situația i-a fost adusă la cunoștință în timpul audiențelor, cetățenii reclamând disconfortul creat de denivelările din “asfaltul” de pe DN2, din intravilanul orasului Siret.

„În acest sens, vă rog să îmi comunicați, domnule ministru, când va fi modernizat acest sector de drum intens circulat, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care îl tranzitează”, a întrebat Angelica Fădor.


Intră acum și în grupul de