Dan Ioan Cușnir: După 16 ani de „modernizare a Sucevei” trebuia să avem în Suceava un transport public care să funcționeze impecabil


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a transmis, joi, printr-un comunicat de presă că după 16 ani de „modernizare a Sucevei” trebuia să existe în Suceava un transport public care să funcționeze impecabil, dar că acesta lasă de dorit.

Vă prezentăm integral poziția lui Dan Ioan Cușnir privind transportul local sucevean

„Calitatea seviciilor publice reprezintă adevărata oglindă a eficienței celor care administrează o comunitate. Calitatea transportului public local reprezintă barometrul gradului de dezvoltare a unui oraș. Stațiile de autobuz sunt oglinda respectului administratorilor orașului față de cetățeni.

Le prezint Sucevenilor cum arată stațiile de autobuz în majoritatea orașelor civilizate din România în comparație cu stațiile de autobuz amenajate în Suceava conform viziunii Lungu/Harșovschi de „modernizare a Sucevei, de la fiecare scară de bloc” bineînțeles.

Aceste comparații sunt necesare pentru a renunta la păguboasa gândire „s-a făcut ceva”. După 16 ani de „modernizare a Sucevei” trebuia să avem în Suceava un transport public care să funcționeze impecabil: cu stații de autobuz civilizate, cu autobuze noi și sigure, cu benzi speciale destinate doar pentru autobuze, cu microbuze destinate exclusiv transportului elevilor la școală, cu o infrastructură de transport public gândită pentru întreaga zonă metropolitană Suceava, Moara, Șcheia, Ipotești, Salcea, Adâncata pentru că majoritatea copiilor și tinerilor din acesta zona fac naveta pentru școală în Suceava și majoritatea locuitorilor acestor localități lucrează în Suceava.

Din păcate în Suceava nu avem nimic din toate acestea pentru că Suceava este pusă în genunchi de interesele celor care pirateaza transportul public local și de slugile acestora din Primăria Sucevei și din Consiliul Județean Suceava. Suceava este condusă de Lungu și Harșovschi, 2 indivizi care NU locuiesc în Suceava și care nu au de unde să știe cum arată autobuzele și stațiile de autobuz puse la dispoziția Sucevenilor.

Spre deosebire de Lungu Ion care tremură în fiecare zi și verifică la Serviciul Evidența Populației dacă managerul Spitalului Județean, Vasile Rîmbu, a depus cerere pentru a avea buletin de Suceava (care i-ar da dreptul să candideze), cred cu tărie că Suceava va redeveni frecventabilă atunci când va fi administrată de către oameni care s-au născut în Suceava, au amintiri din copilărie din Suceava, au o educație solidă și care locuiesc în Suceava.

Dan Cușnir,

Președinte Organizația Municipală PSD Suceava

“Totul pentru Suceava!” 


Intră acum și în grupul de