PD-L Suceava:”Bejinariu bate câmpii într-un judeţ cu obcine”


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava consideră că deputatul PSD Eugen Bejinariu „bate câmpii”, după ce acesta l-a acuzat pe preşedintele CJ Suceava că împarte fondurile judeţului după bunul plac şi că este mai mult preocupat de imaginea publică. „Când reuşeşte să-şi facă timp, cam rar, ce-i drept domnul deputat Bejenariu trece şi prin Suceava, uneori chiar şi prin Siret, colegiul în care a fost ales”, se arată într-un comunicat al PD-L Suceava, în care se menţionează că dacă nu poate face nimic pentru Suceava, Bejinariu „face ce poate, adică vorbeşte” ca să se vadă în ziare. „Vorbeşte e un fel de-a spune. Mai mult bate câmpii şi aceasta nu fără oarece efort, într-un judeţ al obcinilor, obcini cu oi, spre disperarea domnului Bejenariu”, se precizează în comunicat.

Totodată, PD-L subliniază că CJ Suceava al cărui preşedinte este Gheorghe Flutur a făcut eforturi uriaşe în ultimul an pentru promovarea turistică a judeţului Suceava, exploatând brandul “Bucovina”. „Este surprinzător faptul că domnul Bejenariu, care vizitează deseori judeţul Suceava, nu înţelege aceste lucruri. Este foarte adevărat că atunci când promovezi turismul cultural, religios sau chiar agroturismul este greu să promovezi şi turismul suburban la care se dedă domnul Bejenariu”, precizează PD-L Suceava care adaugă că „nu este posibil să jigneşti obiceiurile şi tradiţiile a 40.000 de oameni adunaţi la Hora Bucovinei, la care ai uitat să vii numai datorită faptului că preşedintele Traian Băsescu a fost prezent”.

PD-L se întreabă că dacă preşedintele PSD, Mircea Geoană se duce la Zamostea, localitatea natală a lui Eugen Bejinariu, Gheorghe Flutur ar trebui să se supere pe Bejinariu. „Este adevărat că la un an de la câştigarea alegerilor, Gheorghe Flutur ar trebui să facă un bilanţ al activităţii Consiliului Judeţean pe care-l conduce. Descâlcirea proiectului “Utilităţi şi Mediu”, care ameninţă libertatea unora, e un prim bilanţ. Bilanţul complet va veni pe 7 iunie. Până la urmă verdictul îl dau cei ce votează, nu cei ce “vizitează”, se mai arată în comunicat PD-L Suceava.


Intră acum și în grupul de