Ziua Copilului la Shopping City Suceava şi Carrefour


Intră acum și în grupul de

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Shopping City Suceava şi Carrefour au pregătit pentru cei mici o serie de concursuri, surprize şi multe premii.

Astfel, duminică, 31 mai 2009, între orele 10.00-17.00, în parcarea Shopping City Suceava copiii suceveni se vor putea bucura de diverse activităţi precum, basket, minifotbal, role, karting, ATV-uri, maşinute electice, desene pe asfalt, jucării gonflabile, iar în Zona Food vor putea viziona un teatru de păpuşi şi participa la concursurile de karaoke şi face painting.

Vor fi organizate diverse concursuri pentru copii, iar câstigatorii vor primi premii din partea: Carrefour, Librăriile Alexandria, Evel Mod, Wenice, Betty Ice şi Auto Mitric Suceava.

Fundaţia ANA organizează o tombolă cu premii, din oră în oră, în valoare de 150 lei fiecare. Biletele pentru tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente pentru a câstiga premiile oferite prin tragere la sorţi.

Şcolile din Municipiul Suceava sunt aşteptate să-şi prezinte un program de activităţi, cel mai frumos dintre acestea fiind premiat cu o excursie pentru 80 de copii, oferită de IugaLines.

Ziua Copilului la Shopping City Suceava şi Carrefour va aduce multe bucurii celor mici, care vor primi baloane colorate, jucării, dulciuri, şi vor avea parte de jocuri şi de distracţie din plin.


Intră acum și în grupul de