Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, după ce Guvernul PSD a fost demis în Parlament: A fost un guvern eficient care s-a aplecat asupra tuturor păturilor sociale. Aștept acum ca noul guvern să facă cinci șosele de centură și două autostrăzi

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, după ce moțiunea de cenzură introdusă de opoziție a fost adoptată că a fost în sala de plen, dar că nu a votat.

El a spus că moțiunea de cenzură este un act democratic de care s-a folosit, de-a lungul timpului, și PSD.

Ioan Stan a subliniat că a dorit ca acest guvern să-și continue activitatea pentru că a fost un guvern eficient care s-a aplecat asupra tuturor păturilor sociale.

Senatorul PSD de Suceava a mai declarat că dorește să vadă cum noul guvern va realiza cinci șosele de centură în județul Suceava și două autostrăzi.

Ioan Stan a mai spus că își dorește ca noul guvern să finalizeze implementarea proiectelor PNDL în județul Suceava și speră că nu va fi invocată „greaua moștenire”.

Liderul PSD Suceava a arătat că Guvernul PSD a finalizat DN 18 care face legătura între Suceava și Maramureș, că a finalizat șoseaua de centură a Sucevei, că a finalizat pârtia de schi din Rarău și că a modernizat DN 17 B și că a finanțat foarte multe proiecte locale.

„La timpul potrivit electoratul va avea cel mai important cuvânt”, a spus Ioan Stan.