Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, după ce Guvernul PSD a fost demis în Parlament: A fost un guvern eficient care s-a aplecat asupra tuturor păturilor sociale. Aștept acum ca noul guvern să facă cinci șosele de centură și două autostrăzi


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, după ce moțiunea de cenzură introdusă de opoziție a fost adoptată că a fost în sala de plen, dar că nu a votat.

El a spus că moțiunea de cenzură este un act democratic de care s-a folosit, de-a lungul timpului, și PSD.

Ioan Stan a subliniat că a dorit ca acest guvern să-și continue activitatea pentru că a fost un guvern eficient care s-a aplecat asupra tuturor păturilor sociale.

Senatorul PSD de Suceava a mai declarat că dorește să vadă cum noul guvern va realiza cinci șosele de centură în județul Suceava și două autostrăzi.

Ioan Stan a mai spus că își dorește ca noul guvern să finalizeze implementarea proiectelor PNDL în județul Suceava și speră că nu va fi invocată „greaua moștenire”.

Liderul PSD Suceava a arătat că Guvernul PSD a finalizat DN 18 care face legătura între Suceava și Maramureș, că a finalizat șoseaua de centură a Sucevei, că a finalizat pârtia de schi din Rarău și că a modernizat DN 17 B și că a finanțat foarte multe proiecte locale.

„La timpul potrivit electoratul va avea cel mai important cuvânt”, a spus Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de