Flutur către PSD: Cine nu respectă contractul va răspunde în faţa electoratului


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat miercuri că în coaliţia PD-L – PSD nu au fost discuţii privind analizarea funcţionării sau renegocierea protocolului, după ce lideri ai PSD au declarat că după europarlamentare PSD trebuie să analizeze funcţionarea coaliţiei cu PD-L.

Flutur a spus într-o conferinţă de presă că în şedinţa de luni a coaliţiei PD-L – PSD au fost discuţii foarte importante, axate pe probleme legate de finanţarea agriculturii, plăţii restanţelor către agricultori, programul „Prima Casă” sau problema codurilor juridice. „Nu s-a discutat despre o analiză privind funcţionarea coaliţiei sau renegocierea protocolului”, a spus Flutur.

El a subliniat că fiecare partid din coaliţia de guvernare e responsabil în egală măsură pentru gestionarea problemelor României. „Dacă respectăm contractul, e una. Dacă unii nu vor să respecte, e treaba lor şi vor răspunde în faţa electoratului. Noi, PD-L, ne-am angajat să respectăm acest contract şi o vom face”, a spus vicepreşedintele PD-L.

Flutur consideră că recentele declaraţii ale unor lideri ai PSD legate de funcţionarea coaliţiei „sunt de campanie”.


Intră acum și în grupul de