Gheorghe Flutur, tranșant, în contextul negocierii majorității pentru susținerea noului guvern: Cei care au demis Guvernul Dăncilă trebuie să meargă cu demersul până la capăt. Dacă cineva dintre ei s-a răzgândit, va trebui să explice


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că partidele și parlamentarii care au votat demiterea Guvernului Viorica Dăncilă trebuie să ducă demersul până la capăt și să susțină noul guvern.

„Cei care au votat să plece un guvern cred că trebuie să meargă până la capăt. Să găsim o soluție alternativă, pentru că România trebuie guvernată. Provizoratul și interimatul trebuie curmat”, a spus Flutur.

El a declarat că toată lumea așteaptă de la cei care au pornit demersul și l-au semnat și l-au votat să-l ducă până la capăt.

„Dacă cineva dintre ei s-ar răzgândi, va trebui să explice”, a spus Flutur.

El a atras atenția că, dincolo de orice dispute, în prag de iarnă, crede că trebuie să fie găsită o formulă rapidă și să se facă și bugetul pentru anul viitor.

„Cred că e nevoie de stabilitate. PNL este un partid responsabil și nu fuge de guvernare. Își asumă guvernarea. Nu când vrei tu guvernezi, ci când are nevoie România de tine. Asta este o abordare serioasă de partid responsabil. Eu mă bucur că PNL așa a pus problema”, a declarat Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de