Ioan Stan susține că va anunța candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava după alegerile prezidențiale: Nu am spus că voi fi eu candidatul, ci că voi deschide lista de candidați


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, vineri, că PSD va anunța candidații pentru alegerile locale imediat după alegerile prezidențiale.

„După terminarea campaniei prezidențiale vom anunța de îndată candidatul pentru Primăria Suceava și cel pentru președinția Consiliului Județean”, a spus liderul social-democrat sucevean.

Ioan Stan a arătat că el nu a fost desemnat candidat pentru funcția de președinte al CJ Suceava din partea PSD, ci doar că deschide lista de candidați

„Deschid lista. Țineți cont de ce am spus”, a declarat senatorul.

El a precizat că „totul se va hotărî cu votul Comitetului Executiv Județean”.

Ioan Stan a exclus o eventuală candidatură a deputatului Ștefan Alexandru Băișanu din partea PSD la funcția de primar al Sucevei.

LIVE de la PSD Suceava

PSD Suceava – Prima conferință de presă a presedintelui Ioan Stan

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 18. Oktober 2019

„Noi avem candidat din partid”, a subliniat senatorul.

Totodată, Ioan Stan a infirmat că ar avea „blat” cu PNL și Gheorghe Flutur, amintind că a participat la emisiuni televizate la Bucovina TV „în fieful lor” și că acolo l-ar fi criticat pe liderul sucevean al PNL.(T.B.)


Intră acum și în grupul de