Aproape 500 de suceveni au fost selectați în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți


Intră acum și în grupul de

Aproape 500 de persoane din județul Suceava au fost selectate, vineri, de către angajatorii prezenți la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), a avut loc la Iulius Mall Suceava.

Astfel, la nivelul județului Suceava, la eveniment au participat 123 de angajatori care au oferit 779 locuri de muncă. Totodată, au participat 1057 de persoane, iar la final 495 au fost selectați.

În particular, la Bursa au participat 61 de angajatori din mun. Suceava, 17 din Fălticeni, 15 din Rădăuți și 30 din Câmpulung Moldovenesc.

Aceștia au oferit 478 de locuri de muncă în Suceava, 105 în Fălticeni, 115 din Rădăuți și 81 din Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea, au participat 532 de persoane din Suceava, 154 din Fălticeni, 165 din Rădăuți și 215 din Câmpulung Moldovenesc.

Din ei au fost selectate 281 de persoane din Suceava, 63 din Fălticeni, 68 din Rădăuți și 83 din Câmpulung Moldovenesc.

Dănuț Burgheaua, director executiv AJOFM Suceava, precizează că angajatorii care au selectat candidați pentru al doilea interviu și-au exprimat deschiderea de a încadra persoane motivate, chiar dacă nu întruneau criteriile de calificare, iar ofertele de muncă neacoperite vor fi menținute pe lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava.

Totodată, acesta a menționat că după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vom publica rezultatele finale ale evenimentului.


Intră acum și în grupul de