Orest Onofrei o invită pe Elena Băsescu să-şi ia „buletin de Suceava”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţei judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a anunţat marţi, că Suceava este singurul judeţ cu doi europarlamentari din acelaşi partid, PD-L. În opinia senatorului Onofrei, pe lângă Petru Luhan care a fost pe locul 8 pe lista PD-L, prin votul masiv acordat, se adaugă şi Elena Băsescu, pe care, susţine parlamentarul, sucevenii au asimilat-o ca fiind „suceveancă”.

„Sucevenii au asimilat-o pe Elena Băsescu ca fiind suceveană prin votul masiv pe care aceasta l-a primit în judeţul Suceava şi mai ales în municipiul Suceava, unde locuiesc bunicii ei”, a explicat Orest Onofrei care a precizat că scorul de 11,9 % obţinut de Elena Băsescu în municipiul reşedinţă de judeţ este cel mai mare între celelalte municipii reşedinţă de judeţ.

El a mai arătat că, în aceste condiţii, este de aşteptat ca Elena Băsescu să-şi deschidă un birou de europarlamentar şi în Suceava. „Aşa cum şi-a luat carnet de partid, acum aşteptăm să-şi ia buletin de Suceava”, a mai spus liderul PD-L. Onofrei a subliniat că rezultatele obţinute în judeţul Suceava de PDL la alegerile europarlamentare, 39,5 % şi de Elena Băsescu, 7,47 %, dovedesc că PD-L are un potenţial foarte mare în acest judeţ.

El a mai declarat că aşteptările electoratului de la europarlamentari sunt foarte mari în condiţiile în care Suceava este în cea mai săracă regiune a Uniunii Europene. „Europarlamentarii vor trebui să-şi facă o prioritate în a atrage atenţia asupra necesităţilor dezvoltării acestei regiuni, începând cu Suceava”, ţinut să remarce senatorul Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de